AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа



 
- 15 %
Товар Дня
Jebo Tri-Power Light люминисцентная лампа красная Т8 25Вт, 74см

Старая цена :
130.00 грн.

Новая цена :
110.50 грн.

Купить
 
- 15 %
Товар Дня
Jebo Super Light люминисцентная лампа белая Т8 40Вт, 120см

Старая цена :
114.40 грн.

Новая цена :
97.24 грн.

Купить






  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Half Half - Производители - AMKfish.com

AMKfish.comПроизводители ⇒ Half Half

Half Half

Half Half

Наша компанія продовжує масштабувати любов до вихованців та активно розвивати зообізнес на всій території України й навіть за її межами, вкладаючи кошти у виробничі та логістичні потужності. У листопаді Suziria Brands, що входить до складу Suziria Group, оголосило про запуск нового сертифікованого виробництва натуральних ласощів для домашніх улюбленців під брендом Half&Half. У нове виробництво, попри нестабільність на ринку та ризики, пов`язані з війною, компанія проінвестувала орієнтовно 20 млн гривень.

Воно має площу 1600 м² і знаходиться в Калуші на Івано-Франківщині. До речі, це вже другий виробничий об`єкт, який компанія розташувала в цьому місті. Запуск першого виробництва зернових кормів та ласощів відбувся у вересні 2022 року. Ще одне виробництво функціонує в нашому рідному Харкові. У цілому, загальна площа виробничих потужностей Suziria Brands наразі становить понад 12 000 м².

«Наша компанія Suziria завжди прагне створювати продукти, орієнтовані на попит споживача, використовуючи лише інноваційні підходи до виробництва. Відкриття ще одного виробництва в Калуші – це визнання того, що наша країна має все необхідне для створення високоякісних продуктів created in Ukraine, конкурентоспроможних на світовому ринку», – коментує Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради Suziria Group.

Новий бренд Half&Half буде представлений м’ясними ласощами та натуральними кормами для собак і котів. 

Ласощі міститимуть корисні продукти для збалансованого харчування та комфортного травлення улюбленців. Натуральні корми вироблятимуть у Польщі під приватною маркою. Незважаючи на складну ситуацію в країні та виклики, з якими стикається бізнес, компанія розробила цей бренд, щоб відповідати новим потребам сучасного споживача. Адже аудиторія Half&Half – це міленіали та зумери, які приділяють дедалі більше уваги корисному харчуванню для своїх домашніх улюбленців. 

Наступним важливим кроком для Suziria Brands стане виведення бренду Half&Half на міжнародний ринок. Станом на листопад 2023 року Suziria Brands вже експортує свої бренди харчової, нехарчової та ветеринарної категорій Savory, Priroda, SpecialOne, ProVet до понад десяти партнерів та продовжує активно їх розвивати.



Посмотреть все товары Half Half
   Добавлено :
   Просмотров : 179

Каталог товаров

TropiClean
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015