AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа



 
- 11 %
Товар Дня
Dennerle Nano Decor Crusta Cave, пещера

Старая цена :
150.00 грн.

Новая цена :
133.50 грн.

Купить
 
- 15 %
Товар Дня
Jebo Super Light люминисцентная лампа белая Т8 40Вт, 120см

Старая цена :
114.40 грн.

Новая цена :
97.24 грн.

Купить






  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Savory - Производители - AMKfish.com

AMKfish.comПроизводители ⇒ Savory

Savory

Savory

Створення бренду кормів для котів і собак стало новим етапом еволюції компанії «Сузір’я» та продовженням її місії – піклування про тих, за кого ми назавжди відповідальні. Так з’явився якісний та сучасний корм, створений у Європі. Ідея створення бренду Savory виникла завдяки нашому бажанню зробити улюбленців здоровішими, дарувати їм найкраще, піклуватися про них. Ми переконані, що чотирилапі вихованці – це частина родини, а як ми турбуємося про своїх близьких? Намагаємося давати тільки найкраще. Й ось ми зайнялися створенням рецептури корму, який задовольнив би всі вимоги.

Подбати про його корисність було доручено кращим нутриціологам Європи. А створити формулу смаку, як «від шеф-кухаря», взялися наші партнери з Чехії та Бельгії, адже в цих країнах розуміються у вишуканих стравах. І нарешті він готовий! Savory – біологічно відповідний, повністю збалансований корм класу holistic, смак якого може закохати, а склад максимально наближений до природнього раціону чотирилапих. Ми багато працювали над створенням цього бренду, щоб зараз із задоволенням сказати – «Для щастя наших чотирилапих друзів потрібно зовсім небагато – любов, турбота та пачка корму Savory!»

Savory – корми для котів і собак класу HOLISTIC.

Холістичний підхід до харчування – це результат взаємодії фізичних і духовних аспектів в житті людини або його улюбленця. Ми впевнені, що здорова й біологічно правильна їжа може бути поживною та смачною.Ексклюзивні рецептури кормів Savory розроблені професійними нутриціоністами з Бельгії та Чехії за принципом збалансованого, корисного та смачного харчування.В чому відмінність раціонів Savory від інших? Основна складова частина корму – свіже фермерське м’ясо дбайливо відділене від кісток і риба. Далі йдуть овочі, фрукти та ягоди, а потім і наші «родзинки», точніше – суперфуди. Чому з префіксом «супер-»? Бо кожне маленьке зернятко містить силу-силенну корисних елементів для улюбленця. Щоб суглоби були здоровими - усі корми Savory мають у своєму складі хондропротектори, А щоб чотирилапих не турбував животик – пребіотики та пробіотики.



Посмотреть все товары Savory
   Добавлено :
   Просмотров : 1458

Каталог товаров

ZOЕ
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015