AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа



 
- 15 %
Товар Дня
Jebo Super Light люминисцентная лампа белая Т8 40Вт, 120см

Старая цена :
114.40 грн.

Новая цена :
97.24 грн.

Купить






  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Спрей відлякувач для собак NM No More Marking проти повторних міток 709мл

Каталог товаров : Гігієна у домі > Спрей відлякувач для собак NM No More Marking проти повторних міток 709мл

Спрей відлякувач для собак NM No More Marking проти повторних міток 709мл


Спрей відлякувач для собак NM No More Marking проти повторних міток 709мл
720.00 грн.

Описание:
   

Засіб проти повторних міток для собак від Nature’s Miracle – кращий вибір, якщо ви бажаєте видалити плями та запахи і одночасно запобігти повторним міткам. Наші вихованці часто мітять область, на яку колись «сходили в туалет», через запах, що залишився, або за звичкою. Формула даного засобу допомагає уникнути подібної поведінки, поєднуючи технологію видалення плям та запахів і безпечні відлякуючі компоненти. Біоензими в складі засобу нейтралізують запах сечі та фекалій, який стимулює собаку мітити поверхню. У той же час олії лимона і кориці, будучи природними репелентами, роблять оброблене місце неприємним для собаки, попереджаючи повторні мітки.

Аромат засобу не подразнює чутливі рецептори вашого вихованця, а діє на інстинктивній неприязні тварин до запахів лимона і кориці.

Інструкція із застосування: Перед використанням протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці. Використовуйте в початковій концентрації, не розводьте. Завжди застосовуйте засіб першим, засоби для виведення плям інших виробників можуть хімічно зафіксувати пляму, і її буде неможливо видалити.

Перед застосуванням добре струснути.

Для запобігання повторним міткам ретельно змочіть забруднену ділянку. Зачекайте 5 хвилин і промокніть поверхню серветкою. У деяких випадках може знадобитися повторна обробка. Для видалення плям і усунення неприємних запахів видаліть залишки рідини та забруднення, рясно нанесіть засіб на забруднену поверхню, залиште на 15 хвилин і витріть серветкою. Не підпускайте тварин до обробленої ділянки до її повного висихання, але не менше 2-х годин. Для плям, що важко вивести, використовуйте жорстку щітку, залиште засіб на 1 годину і витріть поверхню серветкою.

Для усунення стійких запахів просочіть всі шари тканини і обробіть місце під килимами. Для використання при пранні просочіть забруднену область засобом, а потім виперіть тканину, як зазвичай.

Склад: вода, бензоат натрію, лимонна кислота, лаурилсульфат натрію (1,50%), олія кориці (0,12%), масло лимона (0,12%).

Подивитись весь асортимент можна у розділі Гігієна в будинку

 🐾  ??? Якщо у вас виникли питання по товару, доставці або оплаті - наш менеджер з радістю відповість на них! 👌🏻  Зв`язатися у Вайбері

Каталог товаров

Фильтр
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015