AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа









  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Classic 3in1 18л

Каталог товаров : Наповнювачі, пакети для котячих туалетів > Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Classic 3in1 18л

Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Classic 3in1 18л


Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Classic 3in1 18л
823.10 грн.

Описание:
   

Biokat's Classic – це наповнювач з чистої натуральної глини для котячих туалетів. Він складається з трьох різних розмірів гранул:

  • крупні гранули мають великі пори, які поглинають рідину та запахи, як губка. Лише пара-трійка цих гранул мають площу поверхні, як у цілого футбольного поля.
  • середні гранули утворюють особливо тверді грудочки. Як тільки ці гранули вступають у контакт із рідиною, вони щільно з’єднуються, щоб створити міцні грудочки.
  • дрібні гранули покращують роботу наповнювача. Вони розподіляються у наповнювачі між середніми і великими гранулами для досягнення їх оптимальної продуктивності.

Наповнювач котячих туалетів для Biokat's Natural Classic має ще одну перевагу – він практично не розноситься котиком на лапах та шерсті поза межами туалету!

Поради з використання: рекомендована висота наповнення – 7 см. Видаляйте грудочки та тверді відходи 3 рази на день. Це дасть можливість для невикористаного у лотку наповнювача довше залишитися свіжим. Завдяки міцному злипанню у грудочки можливе особливо легке та швидке очищення. Щоб правильно використовувати цей наповнювач і досягти максимальної ефективності, виробник рекомендує рівномірно розмішувати гранулят при наповненні лотка.

Утилізуйте використаний наповнювач разом із побутовим сміттям або в контейнер для біосміття (дотримуйтесь місцевих правил). Не викидайте в туалет!

Розмір гранули: 0,1 – 5 мм

Склад: натуральна глина

Об'єм: 18 л

Вага: 18,05 кг

Подивитись весь асортимент можна у розділі Наповнювачі, пакети для котячих туалетів

 🐾  ??? Якщо у вас виникли питання по товару, доставці або оплаті - наш менеджер з радістю відповість на них! 👌🏻  Зв`язатися у Вайбері

Каталог товаров

Сухой
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015