AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа



 
- 15 %
Товар Дня
Jebo Super Light люминисцентная лампа белая Т8 40Вт, 120см

Старая цена :
114.40 грн.

Новая цена :
97.24 грн.

Купить






  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Classic Fresh 3in1 10л

Каталог товаров : Наповнювачі, пакети для котячих туалетів > Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Classic Fresh 3in1 10л

Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Classic Fresh 3in1 10л


Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Classic Fresh 3in1 10л
498.60 грн.

Описание:
   

Biokat's Classic fresh - це крупнозернистий наповнювач з чистої натуральної глини. Він подарує вашій оселі світ ароматів і зачарує особливим поєднанням свіжоскошеної трави і крапель роси. Трави, білі квіти і нотки мускусу нагадують чарівну весну.

Biokat’s Classic fresh з весняним ароматом має формулу AromaProtect. Вона надійно утримує неприємні запахи, даруючи весняний аромат.

Наповнювач Biokat's Classic fresh складається з трьох різних розмірів гранул:

крупні гранули мають великі пори, які поглинають рідину та запахи, як губка. Лише пара-трійка цих гранул мають площу поверхні, як у цілого футбольного поля.

середні гранули утворюють особливо тверді грудочки. Як тільки ці гранули вступають у контакт із рідиною, вони щільно з’єднуються, щоб створити міцні грудочки.

дрібні гранули покращують роботу наповнювача. Вони розподіляються у наповнювачі між середніми і великими гранулами для досягнення їх оптимальної продуктивності.

Наповнювач котячих туалетів для Biokat's Natural Classic має ще одну перевагу – він практично не розноситься котиком на лапах та шерсті поза межами туалету!

Поради з використання: рекомендована висота наповнення – 7 см. Видаляйте грудочки та тверді відходи 3 рази на день. Це дасть можливість для невикористаного у лотку наповнювача довше залишитися свіжим. Завдяки міцному злипанню у грудочки можливе особливо легке та швидке очищення. Щоб правильно використовувати цей наповнювач і досягти максимальної ефективності, виробник рекомендує рівномірно розмішувати гранулят при наповненні лотка.

Утилізуйте використаний наповнювач разом із побутовим сміттям або в контейнер для біосміття (дотримуйтесь місцевих правил). Не викидайте в туалет!

Розмір гранули: 0,1 – 5 мм

Склад: натуральна глина

Об'єм: 10 л

Вага: 10,03 кг

Подивитись весь асортимент можна у розділі Наповнювачі, пакети для котячих туалетів

 🐾  ??? Якщо у вас виникли питання по товару, доставці або оплаті - наш менеджер з радістю відповість на них! 👌🏻  Зв`язатися у Вайбері

Каталог товаров

TropiClean
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015