AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа



 
- 15 %
Товар Дня
Jebo Tri-Power Light люминисцентная лампа красная Т8 25Вт, 74см

Старая цена :
130.00 грн.

Новая цена :
110.50 грн.

Купить






  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Краплі ProVET Акаростоп акарицидний препарат для котів, собак та кроликів 10мл

Каталог товаров : Препарати від паразитів для собак > Краплі ProVET Акаростоп акарицидний препарат для котів, собак та кроликів 10мл

Краплі ProVET Акаростоп акарицидний препарат для котів, собак та кроликів 10мл


Краплі ProVET Акаростоп акарицидний препарат для котів, собак та кроликів 10мл
42.40 грн.

Описание:
   

Препарат ефективний при отодектозі, саркоптозі, нотоедрозі, демодекозі. До складу препарату входить амітраз - акарицид групи амідинів, активний щодо саркоптоїдних кліщів (Оtodektes sрр., Рsoroptes, Notoedres cati), а також Demodex sрр. Амітраз діє контактно, порушуючи октопамінрецептори нервової системи кліщів, що викликає параліч та загибель паразитів, негативно діє на репродуктивні органи самок кліщів, зменшуючи продукування яєць та їхню життєздатність.

Спосіб застосування: При отодектозі закапують по 2-3 краплі препарату у зовнішні слухові проходи обох вух (навіть при ураженні лише одного). Попередньо слухові проходи очищають від струпів та кірок тампоном, змоченим препаратом, для повної обробки поверхні вуха, вушну раковину складають вздовж навпіл і легко масажують. Обробку проводять один раз на добу до зникнення клінічних ознак захворювання (6-8 обробок).

При демодекозі, саркоптозі, нотоедрозі та псороптозі препарат наносять за допомогою ватно-марлевого тампону тонким шаром на попередньо очищені від поверхневих струпів і кірок уражені ділянки шкіри, від периферії до центру із розрахунку 0,5 мл на 1 кг маси тіла тварини. Обробку проводять 6-8 раз один раз на добу, до зникнення клінічних ознак захворювання, інтервал між обробками 2-3 доби.

Додатково обробляють здорову шкіру навколо уражених ділянок, шириною не менше 1 см. Тварин з великими ділянками ураження шкіри обробляють в два прийоми з інтервалом в одну добу, наносячи препарат на уражені ділянки спочатку на одній, а потім на іншій половині тулубу тварини.

Умови зберігання: Зберігати в сухому темному, недоступному для дітей і тварин місці, окремо від продуктів харчування та кормів при температурі від 4 °С до 25 °С.

Склад: 1,0 мл препарату містить діючу речовину: амітраз — 3,0 мг, допоміжні речовини.

Протипоказання: Індивідуальна чутливість тварин до компонентів препарату. Не застосовувати вагітним та лактуючим самкам. Не застосовувати цуценятам та кошенятам віком до 2 місяців.

Термін придатності: 3 роки.

Форма випуску: полімерні флакони з крапельницею об’ємом 10 мл в картонних коробках.

РП № АВ-06047-03-15. Сертифікат: ISO 9001:2015, GMP.

Подивитись весь асортимент можна у розділі Препарати від паразитів для собак

 🐾  ??? Якщо у вас виникли питання по товару, доставці або оплаті - наш менеджер з радістю відповість на них! 👌🏻  Зв`язатися у Вайбері

Каталог товаров

ZOЕ
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015