AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа



 
- 11 %
Товар Дня
Dennerle Nano Decor Crusta Cave, пещера

Старая цена :
150.00 грн.

Новая цена :
133.50 грн.

Купить






  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Спрей від бліх та кліщів ProVET Інсектостоп для котів та собак 100мл

Каталог товаров : Препарати від паразитів для котів > Спрей від бліх та кліщів ProVET Інсектостоп для котів та собак 100мл

Спрей від бліх та кліщів ProVET Інсектостоп для котів та собак 100мл


Спрей від бліх та кліщів ProVET Інсектостоп для котів та собак 100мл
128.00 грн.

Описание:
   

Препарат має високу ефективність до личинкових та статевозрілих бліх, вошей, волосоїдів, іксодових та акариформних кліщів. До складу препарату входить фіпроніл, який діє на рецептори нервової системи ектопаразитів, викликаючи параліч і подальшу загибель, але не впливаючи при цьому на центральну нервову систему ссавців.

Спосіб застосування:

  • Препарат застосовують зовнішньо. Обробку тварин проводять на відкритому повітрі або в добре вентильованому приміщенні. Перед обробкою флакон ретельно струшують і скеровують струмінь препарату на тулуб тварини з відстані 10-15 см.
  • Препарат наносять на всю поверхню тіла тварини, проти росту шерсті так, щоб він потрапив не тільки на шерсть, а й на шкіру з розрахунку 3-6 мл на 1 кг маси тіла шляхом натискування на поршень розпилювача – 7 натисків (1 мл) для флаконів ємністю 100 та 250 мл. Рекомендується обробити також подушечки лап тварини.
  • При обробці голови та ділянок навколо очей препарат наносять на руку у рукавиці і втирають у шкіру тварини, таким чином щоб препарат не потрапив на слизові оболонки.
  • При отодектозі тварин внутрішню поверхню вушної раковини і зовнішній слуховий прохід очищають від вушної сірки, струпів та ексудату, після цього розпилюють препарат в обидва вуха, навіть при ураженні лише одного по 0,5 мл (3-4 натисків). Для рівномірного розподілу препарату вушну раковину стулюють та проводять легкий масаж. Обробку проводять 2-3 рази з інтервалом 7-10 діб.
  • При саркаптозі, нотоедрозі і хейлетіозі препарат наносять на попередньо очищені від струпів уражені ділянки тіла із захопленням прикордонної здорової шкіри до 1 см, із розрахунку 1 мл (7 натисків) на 10 см2 ураженої ділянки тіла тварини. Обробку проводять 2-4 рази з інтервалом 7-10 діб до клінічного видужання тварин, яке підтверджується двома негативними результатами акарологічних досліджень.
  • З метою профілактики ураження тварин ектопаразитами необхідно періодично обробляти місця їх перебування (собачі будки, клітки та ін.) та предмети догляду (підстилки, попони та ін.) з розрахунку 2 мл (14 натисків) препарату на 1 м2.
  • Одноразова обробка препаратом попереджує від ураження кліщами протягом 3 тижнів та протягом 4 тижнів від ураження блохами. Для обробки довгошерстих тварин доза препарату більша на 20-25%. Не рекомендують купати тварину три доби до та три доби після обробки.

Рекомендований вік: від 10 тижнів.

Умови зберігання: Зберігати у сухому темному, недоступному для дітей і тварин місці, окремо від продуктів харчування та кормів при температурі від 4 °С до 25 °С.

Склад: 100 мл препарату містять діючу речовину фіпроніл — 0,3 г, допоміжні речовини.

Протипоказання: Не застосовувати хворим, виснаженим та ослабленим тваринам. Не застосовувати тваринам, віком до 10 тижнів. Не застосовувати тваринам, чутливим до фіпронілу або до інших складників препарату.

Термін придатності: 3 роки.

Форма випуску: Полімерні флакони з розпилювачами по 100 мл. РП № АВ-05887-03-15. Сертифікат: ISO 9001:2015, GMP.

Подивитись весь асортимент можна у розділі Препарати від паразитів для котів

 🐾  ??? Якщо у вас виникли питання по товару, доставці або оплаті - наш менеджер з радістю відповість на них! 👌🏻  Зв`язатися у Вайбері

Каталог товаров

Консервы
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015