AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа



 
- 15 %
Товар Дня
Jebo Super Light люминисцентная лампа белая Т8 40Вт, 120см

Старая цена :
114.40 грн.

Новая цена :
97.24 грн.

Купить
 
- 11 %
Товар Дня
Dennerle Nano Decor Crusta Cave, пещера

Старая цена :
150.00 грн.

Новая цена :
133.50 грн.

Купить






  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Краплі ProVET Мікостоп протигрибковий препарат для котів та собак 10мл

Каталог товаров : Лікарські препарати для собак > Краплі ProVET Мікостоп протигрибковий препарат для котів та собак 10мл

Краплі ProVET Мікостоп протигрибковий препарат для котів та собак 10мл


Краплі ProVET Мікостоп протигрибковий препарат для котів та собак 10мл
40.30 грн.

Описание:
   

Лікування котів і собак з трихофітією, мікроспорією, бактеріальним дерматитом, збудниками різнокольорового лишаю, а також при ураженні дріжджовими грибами (роду Candida Rhodotorula). Основна діюча речовина препарату це клотримазол — протигрибковий засіб широкого спектру дії групи імідазол.

Активний до патогенних дерматофітів (Trichophyton rubrum, T. mentagrophytes, T. verrucosum, Epidermophyton floccosum, Microsporum canis, M. aspergillus) дріжджових грибів (Candida, Torulopsis glabrata, Rhodotorula), збудників різнокольорового лишаю, грампозитивних (Staphylococcus spp., Streptococcus spp.) і грамнегативних бактерій (Bacteroides spp., Gardnerella vaginalis, Malassezia furfur, Corynebacterium minutissimum), а також до одноклітинних найпростіших.

Протигрибковий ефект досягається за рахунок порушенням синтезу ергостерину, який входить до складу клітинної мембрани фунгіцидних і дріжджових грибів. Також до складу препарату входить саліцилова кислота, яка посилює дію клотримазолу. Засіб має протизапальну і протиалергічну дію, запобігає утворенню набряків.

Спосіб застосування: Уражену ділянку шкіри змочувати препаратом за допомогою ватно-марлевого тампону 1-2 рази на добу впродовж 7-14 діб до повного одужання.

Умови зберігання: Зберігати в сухому темному, недоступному для дітей і тварин місці, окремо від продуктів харчування та кормів при температурі від 4 °С до 25 °С.

Склад: 1,0 ml (мл) препарату містить діючі речовини: клотримазол - 10 mg (мг); саліцилову кислоту - 70 mg (мг). Допоміжні речовини: спирт ізопропіловий, вода очищена, фукорцин, натрію гідроксид.

Протипоказання: Обробку під час вагітності та лактації проводять у разі потреби і після консультації з лікарем ветеринарної медицини.

Термін придатності: 2 роки.

Форма випуску: полімерний флакон об’ємом 10 мл, упакований в картонну коробку.

РП № АВ-03009-01-11. Сертифікат: ISO 9001:2015, GMP.

Подивитись весь асортимент можна у розділі Лікарські препарати для собак

 🐾  ??? Якщо у вас виникли питання по товару, доставці або оплаті - наш менеджер з радістю відповість на них! 👌🏻  Зв`язатися у Вайбері

Каталог товаров

Фильтр
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015