AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа



 
- 11 %
Товар Дня
Dennerle Nano Decor Crusta Cave, пещера

Старая цена :
150.00 грн.

Новая цена :
133.50 грн.

Купить
 
- 11 %
Товар Дня
Таймер Feron TM51 электро-механический, суточный

Старая цена :
237.30 грн.

Новая цена :
211.20 грн.

Купить






  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Diamond Care Classic 8л

Каталог товаров : Наповнювачі, пакети для котячих туалетів > Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Diamond Care Classic 8л

Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Diamond Care Classic 8л


Бентонітовий наповнювач для котячого туалету Biokats Diamond Care Classic 8л
766.00 грн.

Описание:
   

Містить активоване вугілля для ефективного усунення неприємних запахів. До складу Diamond Care входить активоване вугілля для ефективного поглинання запахів та алое вера для м'якого догляду.

Що таке Diamond Formula наповнювачів Biokat's? Наша Diamond Formula забезпечує додатковий більш ефективний захист від неприємних запахів завдяки вмісту активованого вугілля, а також додатковий догляд завдяки алое вера.

Наші «Чорні діаманти» - високоефективне активоване вугілля. Ми отримуємо активоване вугілля зі шкаралупи кокосового горіха. Активоване вугілля - це пориста речовина, яку отримують з різних вуглецевих матеріалів органічного походження. За рахунок величезної кількості пір активоване вугілля має велику питому поверхню.

Якщо розгорнути всього 2 грами активованого вугілля, то можна отримати площу розміром з половину футбольного поля (2000 квадратних метрів)

Наші «Зелені діаманти» - алое вера. Алое вера для наших наповнювачів Diamond Care отримують виключно з листя «Aloe barbadensis Miller».

Для виробництва Biokat's Diamond Care використовується рідкий концентрат алое вера, що розпилюється по поверхні наповнювача. Таким чином, всі гранули наповнювача піддаються обробці.

Наповнювач виготовлений з натуральної 100% глини з додаванням активованого вугілля  для високоефективного усунення неприємних запахів з ароматом весняних трав.

Склад наповнювача гарантує відсутність будь - яких шкідливих хімічних домішок.

Досить додати невелику кількість наповнювача, а не міняти його цілком, грудкується, не утворюючи пилу, має антисептичну дію, перешкоджає розмноженню бактерій.

Поради з використання: рекомендована висота наповнення – 7 см. Видаляйте грудочки та тверді відходи 3 рази на день. Це дасть можливість для невикористаного у лотку наповнювача довше залишитися свіжим. Завдяки міцному злипанню у грудочки можливе особливо легке та швидке очищення. Щоб правильно використовувати цей наповнювач і досягти максимальної ефективності, виробник рекомендує рівномірно розмішувати гранулят при наповненні лотка.

Утилізуйте використаний наповнювач разом із побутовим сміттям або в контейнер для біосміття (дотримуйтесь місцевих правил). Не викидайте в туалет!

Об’єм: 8 л.

Подивитись весь асортимент можна у розділі Наповнювачі, пакети для котячих туалетів

 🐾  ??? Якщо у вас виникли питання по товару, доставці або оплаті - наш менеджер з радістю відповість на них! 👌🏻  Зв`язатися у Вайбері

Каталог товаров

Сarnilove
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015