AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа









  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Краплі від бліх, кліщів та глистів PROVET Мегастоп Ультра для собак 25-40кг, 4 піпетки

Каталог товаров : Препарати від паразитів для собак > Краплі від бліх, кліщів та глистів PROVET Мегастоп Ультра для собак 25-40кг, 4 піпетки

Краплі від бліх, кліщів та глистів PROVET Мегастоп Ультра для собак 25-40кг, 4 піпетки


Краплі від бліх, кліщів та глистів PROVET Мегастоп Ультра для собак 25-40кг, 4 піпетки
611.00 грн.

Описание:
   

Краплі PROVET Мегастоп Ультра для собак 25-40 кг, 4 піпетки по 4,0 мл (інсектоакарицид, антигельмінтик)

Профілактика і лікування собак при ураженні блохами (Ctenocephalides spp.), вошами (Linognathus setosus), волосоїдами (Trichodectes canis); саркоптиформними кліщами (Otodectes cynotis, Sarcoptes scabiei var. canis); тромбідіформними кліщами (Demodex canis), кишковими нематодами (Тoxocara canis, Toxascaris leonine, Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Trichuris vulpis), легеневими нематодами (Eucoleus aerophilus / syn. Capillaria aerophila) при ангілостронгільозі (Angiostrongylus vasorum); лікування телязіозу (Thelazia callipaeda), стронгілятозів (Crenosoma vulpis); профілактика дирофіляріозу (знищує мікродирофілярії L3 та L4 Dirofilaria immitis; Dirofilaria repens), спіроцеркозу (Spirocerca lupi).

Препарат можна використовувати як один із засобів при лікуванні алергічного блошиного дерматиту.

Опис: прозорий розчин від слабко-жовтого до жовтого кольору без механічних включень.

Склад: 1 ml (мл) препарату містить діючі речовини: імідаклоприд – 100 mg (мг); моксидектин – 25 mg (мг). Допоміжні речовини: пропіленкарбонат, диметилсульфоксид, кислота лимонна, поліетиленгліколь-400.

Лікування та попередження зараження блохами
Одноразова обробка препаратом попереджає зараження блохами собак протягом 4 тижнів. Личинки бліх можуть з’являтися в навколишньому середовищі, тому необхідно додатково обробляти місця перебування тварин та предмети догляду з метою переривання життєвого циклу бліх.

При лікуванні алергічного блошиного дерматиту препарат рекомендується застосовувати щомісяця.

Лікування отодектозу
Одноразова обробка препаратом. За рекомендацією ветеринарного лікаря можлива повторна обробка через 30 діб. Не наносити безпосередньо у вушний канал.

Лікування саркоптозу
Лікування проводять двічі з інтервалом 4 тижні. За необхідності курс лікування повторюють під контролем мікроскопії зіскрібків шкіри.

Лікування демодекозу
Препарат застосовують 2-4 рази з інтервалом 30 діб. У тяжких випадках препарат застосовують з інтервалом 7 діб. За необхідності курс лікування повторюють під контролем мікроскопії зіскрібків шкіри. Лікування рекомендується проводити комплексно із застосуванням етіотропних, патогенетичних і симптоматичних засобів.

Лікування та профілактика кишкових і легеневих нематодозів
З лікувальною метою препарат застосовують одноразово, за необхідності (за результатами лабораторних досліджень) через 14 діб обробку потрібно повторити. З профілактичною метою препарат застосовують один раз на місяць.

Профілактика дирофіляріозу
Препарат застосовують за місяць до очікуваної активності кровосисних комах, протягом усього періоду активності та ще місяць після завершення їхньої активності, або протягом всього року. Обробку тварин рекомендується проводити щомісяця в один і той самий день.

Порядок застосування
Препарат застосовувати лише зовнішньо. На ділянці шиї біля основи черепа розділити шерсть тварини, щоб видно було шкіру. Розмістити кінець піпетки на шкірі, міцно стиснути піпетку декілька разів, нанести весь вміст безпосередньо на шкіру. Наносити препарат на неушкоджену поверхню шкіри.

Великим собакам масою тіла понад 25 kg (кг) вміст піпетки наносити на шкіру у 3-4 точки вздовж хребта, від холки до хвоста.

Протипоказання:

  • Не застосовують цуценятам віком до 7 тижнів!
  • Не застосовують тваринам із підвищеною чутливістю до складників препарату!
  • Не рекомендується застосовувати препарат собакам порід колі, шелті, бобтейл, зважаючи на підвищену чутливість цих порід до макроциклічних лактонів!

Лікування хворих та ослаблених тварин, а також з масою тіла до 1 kg (кг) повинно ґрунтуватися на оцінці ризику та необхідності лікування лікарем ветеринарної медицини!

Використання препарату під час вагітності та лактації ґрунтується на оцінці ризику і необхідності лікування лікарем ветеринарної медицини!

Застереження:

  • При обробці тварин уникати попадання препарату в очі, ротову порожнину. Не допускати контакту щойно обробленої тварини з іншими тваринами.
  • Використання препарату під час вагітності та лактації ґрунтується на оцінці ризику і необхідності лікування лікарем ветеринарної медицини.
  • При роботі з препаратом дотримуватись основних правил гігієни та безпеки, прийнятих при роботі з ветеринарними препаратами.
  • При випадковому попаданні препарату на шкіру, слизові оболонки або очі необхідно ретельно промити їх проточною водою.
  • Власники тварин із гіперчутливістю до складників препарату обробку тварин повинні проводити у гумових рукавицях.
  • Не застосовувати одночасно з іншими протипаразитарними макроциклічними лактонами.

Форма випуску
Полімерні піпетки по:

  • 0,4 ml (мл) - для собак з масою тіла від 1 до 4 kg (кг);
  • 1,0 ml (мл) - для собак з масою тіла від 4 до 10 kg (кг);
  • 2,5 ml (мл) - для собак з масою тіла від 10 до 25 kg (кг);
  • 4,0 ml (мл) - для собак з масою тіла від 25 до 40 kg (кг);

Полімерні піпетки упаковані у картонні коробки по 1 та 4 шт.

Зберігання: Зберігати препарат у закритому упакуванні виробника, в сухому недоступному для дітей та тварин місці, окремо від харчових продуктів та кормів за температури від 0 °С до 30 °С.

Термін придатності 3 роки. РП № АВ-09550-03-22; Сертифікат: ISO 9001:2015, ISO 14001, GMP.

Подивитись весь асортимент можна у розділі Препарати від паразитів для собак

 🐾  ??? Якщо у вас виникли питання по товару, доставці або оплаті - наш менеджер з радістю відповість на них! 👌🏻  Зв`язатися у Вайбері

Каталог товаров

TropiClean
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015