AMKfish.com - Аквариумный интернет-магазин Украина, Харьков

amkfish2010@gmail.com

Главная

Доставка и оплата

Бонусная программа



 
- 11 %
Товар Дня
Таймер Feron TM51 электро-механический, суточный

Старая цена :
237.30 грн.

Новая цена :
211.20 грн.

Купить






  Контакты

amkfish2010@gmail.com

050-843-15-84

068-576-84-88






  Информация











Спрей Антигадін для котів 8in1 NM No More Spraying проти повторних міток 709мл

Каталог товаров : Коректори поведінки котів > Спрей Антигадін для котів 8in1 NM No More Spraying проти повторних міток 709мл

Спрей Антигадін для котів 8in1 NM No More Spraying проти повторних міток 709мл


Спрей Антигадін для котів 8in1 NM No More Spraying проти повторних міток 709мл
693.40 грн.

Описание:
   

Засіб “Антигадін” для котів від Nature’s Miracle – кращий вибір, якщо ви бажаєте видалити плями та запахи і одночасно запобігти повторним міткам. Наші вихованці часто мітять область, на яку колись «сходили в туалет», через запах, що залишився, або за звичкою. Формула даного засобу допомагає запобігти подібної поведінки, поєднуючи технологію видалення плям та запахів і безпечні відлякуючі компоненти. Біоензими в складі засобу нейтралізують запах сечі та фекалій, що стимулюють кота мітити поверхню. У той же час олії лимона і кориці, будучи природними репелентами, роблять оброблене місце неприємним для кота, попереджаючи повторні мітки.

Аромат засобу не подразнює чутливі рецептори вашого вихованця, а діє на інстинктивній неприязні тварин до запахів лимона і кориці.

Інструкція із застосування: Перед використанням протестуйте поверхню на стійкість кольору на непомітній ділянці. Використовуйте в початковій концентрації, не розводьте. Завжди застосовуйте засіб першим, засоби для виведення плям інших виробників можуть хімічно зафіксувати пляму, і її буде неможливо видалити.

Перед застосуванням добре струснути. Для запобігання повторним міткам ретельно змочіть забруднену область. Зачекайте 5 хвилин і промокніть поверхню серветкою. У деяких випадках може знадобитися повторна обробка.

Для видалення плям і усунення неприємних запахів видаліть залишки рідини та забруднення, рясно нанесіть засіб на забруднену поверхню, залиште на 5 хвилин і витріть серветкою. Не підпускайте тварин до обробленої області до її повного висихання, але не менше 2-х годин.

Для плям, що важко вивести, використовуйте жорстку щітку, залиште засіб на 1 годину і витріть поверхню серветкою. Для усунення стійких запахів просочіть всі шари тканини і обробіть місце під килимами. Для використання при пранні просочіть забруднену область засобом, а потім виперіть тканину, як зазвичай.

Состав: натрію лаурилсульфат 1,5%, олія кориці 0,12%, олія лемонграсу 0,12%; вода, бензоат натрію, лимонна кислота.

Подивитись весь асортимент можна у розділі Коректори поведінки котів

 🐾  ??? Якщо у вас виникли питання по товару, доставці або оплаті - наш менеджер з радістю відповість на них! 👌🏻  Зв`язатися у Вайбері

Каталог товаров

Vitakraft
AMKfish.com - ОдноклассникиAMKfish.com - ВКонтакте

      Главная  |  Каталог товаров  |  АКЦИОННЫЕ ТОВАРЫ  |  Доставка и оплата  |  Отзывы и предложения  |  Оптовый отдел  |  О Нас  |  Контакты      


Рейтинг@Mail.ru
Лента сайта     Copyright © 2010 - 2017 Интернет-магазин аквариумистики и зоотоваров «AMKfish.com» 
  Работает на AVK CMS version v.1.0.4.6 ot 02.06.2015